Değerli Katılımcılar,

Önceki başvuru tarihlerine yönelik kaygılarınızı geri dönüşleriniz sayesinde aldık. Yoğunluğunuzu ve tatil planlarınızı da gözeterek, Aquacosm Sempozyumuna katılımı arttırmak amacıyla son başvuru tarihlerimizi uzattık.

Yeni tarihler aşağıdaki gibidir:

Özet Teslim Tarihi: Özet teslim son başvuru tarihi 31 Ağustos 2023'e ertelenmiştir.

Erken Başvuru Tarihi: Erken başvuru tarihi, erken başvuru indiriminden yararlanabilmeniz amacıyla, 31 Ağustos 2023'e ertelenmiştir.

Aquacosm Sempozyumunu herkesi dahil eden ve işbirliğini teşvik eden bir sempozyum yapmakta kararlıyız. Bu hedef doğrultusunda katılımcılara herşey dahil paketler önermekteyiz. Bu paket kayıt, konaklama, yiyecek ve içecekler dahil paylaşımlı odada kalan öğrenciler için 300 EUR'dur.

Az gelişmiş veya gelişmekte olan ülkelerden katılan kısıtlı bütçeli katılımcılar için seyahat desteğinin önemini görüyoruz. Sadece öğrencilere, kısıtlı sayıda seyahat desteği önermekteyiz. Eğer seyahat desteği arayan bir öğrenciyseniz, lütfen özetinizi teslim ederken neden desteğe ihtiyacınız olduğunu belirttiğiniz kısa bir açıklama eklemeyi unutmayın.

Aquacosm Sempozyumuna aktif katılımınızı dört gözle bekliyor ve bu son teslim tarihi uzatımlarının daha çok katılımcıya ulaşarak hepinizin aramızda olmasını sağlamayı umuyoruz.

Daha fazla bilgi için bu linki tıklayın !!

Destek ve ilginiz için teşekkürler,

Aquacosm Sempozyumu Organizasyon Ekibi

Son Güncelleme: